EURÓPA BÚTORHÁZ

SZOLGÁLTATÁSAINK

A vásárolt bútorok többsége úgynevezett lapra-szerelt formában érkezik meg raktárunkba. Ennek köszönhetően a termékek szállítása egyénileg is könnyedén megoldható. Természetesen a mi segítségünket is kérheti az elszállításban, amit saját embereink, saját autóval végeznek, az Ön számára legalkalmasabb időpontban. A szállítás illetve szerelési költség összegét minden esetben (megrendelés mennyisége, szerelés, km, emelet stb..) az adott megrendelés és szolgáltatás ismeretében tudjuk pontosan meghatározni.

Kérje kollégáink segítségét!

SZERELÉS

SZÁLLÍTÁS

A szállításért való fizetésről a fuvarszervező kollégával kell megbeszélni azt, hogy hova kellene?/hány km?/ emeletes ház vagy családi ház? hány emelet van, mindezek letisztázása után a megrendelt termék összetételét és szolgáltatását figyelembe véve mondunk Önnek egy pontos árat.

Természetesen, személyesen vagy akár telefonon is megteheti. Előre megbeszéltek alapján szállítunk, amikor a vevő otthonában tartózkodik.

Természetesen megoldható, a szerelés nálunk egy szolgáltatás, amellyel levesszük a terhet a vevő válláról. Telefonon illetve személyesen boltunkban, a megrendelt termék tudatában alakítjuk ki az árat.

Igen megoldható, Eger településén és emeletenként a szállítás ára egységes. Tömbház esetén a magasföldszint is emeletnek számít, tehát így 4 emelet lesz plusz a km és a szerelési költség, így adódnak össze a plusz költségek.

Szállításnál a szállító kollégák indulás előtt mindenféleképpen odaszólnak telefonon.

Szeretném igénybevenni a szolgáltatást !