EURÓPA BÚTORHÁZ

RÓLUNK

MÚLT, JELEN, JÖVŐ

A kezdetek

2003.09.17-én nyitott meg bútor-kereskedelemmel foglalkozó üzletünk Egerben (Mátyás Király út 138sz-alatt) Flaxon-Német Bútorház néven 1400 m2-en.
Akkoriban elsősorban Német országból importáltunk bútorokat, egy Nagykereskedőn keresztül.

Két év elteltével változtattunk a nevünkön (Európa-Bútorház) illetve a termékkínálatunkon!
Arra törekedtünk, hogy Európa egyre több országából, megfizethető árakon, minél nagyobb választékot biztosítsunk vevőink részére.

Fejlődés

2008-ban megvásároltuk, az eddig csak bérelt üzletünket. Fokozatosan hozzáláttunk a bemutatótér növeléséhez, pl galériák-konyhastúdió kialakításával, miközben másik törekvésünk is megvalósult, a
minél nagyobb raktárkészlet fenntartása a vevők azonnali kiszolgálása érdekében.
Üzletünk ekkorra már régiós szinten is elismert, hatalmas árukínálattal és 2700 m2-es bemutatótérrel rendelkezett.
Komplett lakásokat, önkormányzati épületeket, irodákat ,éttermeket segítettünk-segítünk berendezni szakképzett értékesítőink segítségével.

A jelen

2021-ben Mátyás Király úti üzletünket eladtuk, hogy remélhetőleg a közeljövőben megépíthessünk egy sokkal színvonalasabb a 21-századi követelményeknek megfelelő vevőbarát áruházat.

Addig is tovább működünk Eger-ben a volt Márton Bau telephelyén a Mester u,5sz alatti épületben.

A jövő

Nah, azért mindent nem árulunk el, de fontos tudni hogy nálunk az Innováció, mára már Tradíció! Kövesse oldalunkat, kövessen minket a közösségi médiában, és hamarosan híreket adunk térségéünk legújabb, egyedülálló kezdeményezéséről!