Impresszum

A honlapot a LÉNO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti.

Adószám: 13090795-2-05
Cégjegyzékszám: 05 09 010587
Bankszámla szám: K&H 10402733-27311365-00000000
Rövidített név: LÉNO Kft.
Cím: 3400 Mezőkövesd, Patkó köz 5.
Web cím: www.eubutorhaz.hu
Telefon: +36 36 323 500
E-mail: info@eubutorhaz.hu

Jogi nyilatkozat

A weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése és a honlap felépítése a LÉNO Kft. tulajdonát képezi. Annak akár egészében, akár részleteiben történő másolása, terjesztése vagy bármilyen módon való felhasználása kizárólag a honlap tulajdonosának előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon elhelyezett tartalmat bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa.

Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, és elfogadják, hogy a LÉNO Kft. semmilyen esetben sem tehető felelőssé jelen weboldal használatáért.

Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, Előny kártyákon és hírleveleken keresztül érkező adatok vállalaton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók, harmadik fél felé nem kiadhatók.

A LÉNO Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket a szerviz és/vagy a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.

Az üzleti feltételekkel kapcsolatos további kérdéseit kérjük, írja meg nekünk az info@eubutorhaz.hu címre, és hamarosan válaszolni fogunk, ha a választ nem tartalmazzák általános üzleti feltételeink.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállal felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan, az üzemeltetőn kívül álló okból történő megváltoztatásáért, ill. az előzőekből adódó jogi következményekért sem.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a weboldal létezéséből, használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó – akár előzetes értesítés nélküli – szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, a weboldalról elérhető tartalmak törléséből eredően, továbbá vonal- vagy rendszerhibából, esetlegesen általa hordozott számítógépes vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

Az üzemeltető megtesz minden ésszerű és elvárható intézkedést a weboldal biztonságos üzemeltetése érdekében, azonban ezen felül semmiféle szavatosságot vagy garanciát nem vállal a weboldal biztonságáért, számítógépes vírusoktól, valamint kém- és más kártékony programoktól való mentességéért, időszerűségéért, pontosságáért, illetve megszakítás nélküli működéséért. A weboldal használatával összefüggésben javasolja, hogy a weboldal látogatói tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket: használjanak vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítsék az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A weboldal látogatóját terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.