Professional advice. Consultant in tie and white shirt talking to the client

EURÓPA BÚTORHÁZ

GYAKORI KÉRDÉSEK

SZÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRLÁS

A szállításért való fizetésről a fuvarszervező kollégával kell megbeszélni azt, hogy hova kelle?/hány km?/ emeletes ház vagy családi ház? hány emelet van, mindezek letisztázása után a megrendelt termék összetételét és szolgáltatását figyelembe véve mondunk Önnek egy pontos árat.

Természetesen, személyesen vagy akár telefonon is megteheti. Előre megbeszéltek alapján szállítunk, amikor a vevő otthonában tartózkodik.

Természetesen megoldható, a szerelés nálunk egy szolgáltatás, amellyel levesszük a terhet a vevő válláról. Telefonon illetve személyesen boltunkban, a megrendelt termék tudatában alakítjuk ki az árat.

Igen megoldható, Eger településén és emeletenként a szállítás ára egységes. Tömbház esetén a magasföldszint is emeletnek számít, tehát így 4 emelet lesz plusz a km és a szerelési költség, így adódnak össze a plusz költségek.

Szállításnál a szállító kollégák indulás előtt mindenféleképpen odaszólnak telefonon.

MEGRENDELÉS

Személyesen, telefonon illetve e-mailben is megteheti de az összeget vagy foglalót személyesen illetve utalással lehet rendezni.

Személyesen, telefonon illetve e-mailben is megteheti de az összeget vagy foglalót személyesen illetve utalással lehet rendezni.

Minden gyártónál más a termék legyártásának átfutási ideje, ha tudjuk pontosan miről van szó akkor tudjuk megmondani.

Természetesen. Rendelését az info@eubutorhaz.hu oldalra küldheti el, ahol munkatársunk segít Önnek.

EGYÉB

Ha a terméken hibát talál vagy hiányosságot, a terméket fotózza le, saját szavaival írja le nekünk mi a probléma és mi ezt továbbítjuk a gyártó felé, illetve ha szerelvény csomagból hiányzik egy két alkatrész azt az összeszerelési rajzon jelölje be és küldje el nekünk. Névvel, címmel, telefonszámmal együtt.

Nem érinti Önt semmilyen formában, azon az áron fogja megkapni amelyen megrendelte. Ha újra megszeretné rendelni akkor érintené.